Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10
Tel.: +36 1 214 0775
Fax: +36 1 214 0778
info@japanalapitvany.hu
vissza a listához

Japán tévéműsorok a közmédia M5 csatornáján

 

 

Júliusban két japán tévéműsort is láthatnak a közmédia M5 csatornáján, melyből megismerhetik Hokkaido szebbnél szebb tájait és a nindzsák lenyűgöző legendáját.

 

 

 

 

A műsor címe:

Hokkaido madártávlatból

Hokkaido Japán legészakibb és második legnagyobb szigete, melynek partjait a Japán tenger, az Ohotszki-tenger és a Csendes óceán mossa. A sziget közepe hegységekkel és vulkanikus fennsíkokkal tarkított, a partokat síkságok övezik. Hokkaido legnagyobb és egyik legszebb nemzeti parkja a Daisetsuzan Nemzeti Park a sziget hegyvidékes északi részén található. A park területén 2000 méter magas hegycsúcsok, vulkánok, és számos jellegzetes japán vulkanikus onsen fürdő található.

 

still093000002.jpg

© TVh

A műsor a közmédia, a Television Hokkaido Broadcasting Co.LTD. és a Japán Alapítvány szervezésében, a közmédia M5 csatornáján kerül adásba.

 

Időpont:

Hokkaido madártávlatból

1. rész: július 11 (kedd) - 20:10

2. rész: július 11 (kedd) - 20:30

 

 

A műsor címe:

A nindzsák legendája

A nindzsák nem csak a fantázia világában léteznek. Régóta keringenek róluk mendemondák. Alakjuk úgy maradt meg a világ szemében, mint kivételes fizikai képességekkel bíró harcosok. Azonban a nindzsák feljegyzéseit olvasva kiderül, hogy többek voltak ennél. Kiválói mesterei voltak a harcművészeteknek. Az önvédelem képességét magasan űző földművelők voltak. A kötelességüket maradéktalanul teljesítő kémek. Bizalmasok, akik bármikor megtévesztették az ellenségüket. Feltalálók, méghozzá roppant leleményesek. Gyógyítók, akik lefektették a modern orvoslás alapjait is. Világukat még mindig titokzatos homály fedi, de bizonyos, hogy  olyan férfiak voltak, akik szinte természetfeletti képességekkel bírtak.

 

still-image1.jpg

© JAPAN NINJA COUNCIL

A műsor a közmédia, a Japan Ninja Council és a Japán Alapítvány szervezésében, a közmédia M5 csatornáján kerül adásba.

 

Időpont:

A nindzsák legendája

július 21 (péntek) - 20:10

 

Csatorna:

A közmédia M5 csatornája.

  

© 2012 japanalapitvany.hu | Használati feltételek