Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10
info@japanalapitvany.hu

Japán tévéműsorok a közmédia M5 csatornáján

Júliusban két japán tévéműsort is láthatnak a közmédia M5 csatornáján, melyből megismerhetik Hokkaido szebbnél szebb tájait és a nindzsák lenyűgöző legendáját.

A műsor címe:

Hokkaido madártávlatból

Hokkaido Japán legészakibb és második legnagyobb szigete, melynek partjait a Japán tenger, az Ohotszki-tenger és a Csendes óceán mossa. A sziget közepe hegységekkel és vulkanikus fennsíkokkal tarkított, a partokat síkságok övezik. Hokkaido legnagyobb és egyik legszebb nemzeti parkja a Daisetsuzan Nemzeti Park a sziget hegyvidékes északi részén található. A park területén 2000 méter magas hegycsúcsok, vulkánok, és számos jellegzetes japán vulkanikus onsen fürdő található.

still093000002.jpg