Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10
info@japanalapitvany.hu

2017-18. Japán nyelvkurzusok - második féléves kiírás

A Japán Alapítvány az alábbiak szerint hirdeti meg a 2017-18. tanév második félévére re vonatkokzó nyelvkurzusait.

A Japán Alapítvány nyelvkurzusairól

Nyelvkurzusainkon az órák az úgynevezett can-do kompetenciákra épülnek, melyek azt jelölik, hogy a nyelvhasználó mit tud, mit képes az adott nyelven kifejezni. Hallgatóink az osztálytársaikkal folytatott interakciók, foglalkozások révén fejleszthetik ki a kommunikációhoz szükséges beszéd-, hallás-, írás- és olvasáskészséget. Kurzusaink a Közös Európai Referenciakeret, valamint a JF Nyelvoktatási Standard normatívájára épülnek. A nyelvi képzéseken túl lehetőség nyílik a kultúrába való betekintésre, a különféle kulturális tapasztalatok által felépülő tanulásra.

2017-18. Japánnyelvi kurzusok

Februártól az alábbi kurzusokra lehet jelentkezni:

1Éves kurzusok

Két féléves tanfolyam azok számára, akik komoly nyelvtanulásban gondolkodnak. Részletek a Kurzuskiírásban olvashatók.

Szint:   A1–B1
 Tandíj: 50 000ft/félév

* Csoportjaink szeptemberben indultak. A második félévben csak korlátozott számú hallgatót tudunk felvenni. A felvételi lehetőséggel kapcsolatban érdeklődjön az Alapítvány munkatársainál!
   * A tankönyv árát a tandíj nem tartalmazza.

Letölthető dokumentumok:
 Második féléves kurzuskiírás (pdf)
 Második féléves kurzusnaptár (időpontok, szünnapok, stb.) (pdf)
 Jelentkezési lap: (új hallgatók számára) (word)
    A második félév tanári beosztása (jpeg)

* A Dekiru tankönyvcsalád beszerezhető a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) webshopján keresztül: http://webshop.kello.hu/

2Téma-specifikus kurzusok

7 alkalmas rövid tanfolyam B1/B2 szintű nyelvtudással rendelkezőknek. A különböző témákra épülő, reáliákat (anyanyelvi beszélő számára készült autentikus anyagok) feldolgozó tanfolyamot négy alkalommal hirdetjük meg a tanév során.

Szint:   B1–B2 (JLPT minimum N3 szint)
  Tandíj: 10 000ft/tanfolyam
    Kurzuskiírás: http://japanalapitvany.hu/hu/nyelvoktatas/2017-18-tema-specifikus-kurzusok/668

3Felkészítő kurzusok

Rövid, 5 hetes tanfolyam azok számára, akik szeretnének belekóstolni kicsit a japán tanulásba. A felkészítő kurzust a tanév során négy alkalommal hirdetjük meg, a tematika mind a négy alkalommal azonos. Részletek a Kurzuskiírás oldalon olvashatók.

Szint:   kezdő (nullszint)
  Tandíj: 15 000ft/tanfolyam
    Kurzuskiírás: http://japanalapitvany.hu/hu/nyelvoktatas/2017-18-felkeszito-kurzusok/669

4Kulturális japán nyelvi előadások

Az egy alkalmas előadásokon a résztvevők különböző kulturális tapasztalatokon keresztül ismerkedhetnek meg a japán nyelvvel.  Olyanok is jelentkezhetnek, akik egyáltalán nem rendelkeznek japán nyelvi ismeretekkel.

Célcsoport:   mindenki
 Részvételi díj: 1000Ft/alkalom
 Időpontok: havi egy alkalommal, péntekenként, 18:00–19:30 között

Az előadások témájáról, időpontjáról, valamint a jelentkezés módjáról 1 hónappal az előadások előtt teszünk közzé információkat honlapunkon.

5. Kurzusokkal kapcsolatos egyéb tudnivalók

– Kurzusaink alsó korhatára 13 év.
 – Diákjainkat felkérhetjük, hogy segítsenek kérdőíveink kitöltésében, vegyenek részt interjúinkon, vagy járuljanak hozzá az óra anyagának videóra való rögzítéséhez. Kérjük szíves közreműködésüket!
 – Japánnyelv-oktatóként általános-, közép- vagy nyelviskolában dolgozók számára féláron hirdetjük kurzusainkat. A részletekkel kapcsolatban kérjük, keresse fel munkatársainkat!

Minato: a Japán Alapítvány hivatalos e-tanulási oldala:
   A Japán Alapítvány új nyelvoktató platformja, a Minato online nyelvtanulási lehetőséget kínál. Részletek az alábbi linken olvashatók:

* Jelenleg a Japán Alapítvány Budapesti Iroda nem hirdet online nyelvkurzusokat, ám más országokban levő irodáink online nyelvkurzusai szabadon látogathatók.

6. Kapcsolat

Konzultáció:  H–P:  9.00–17.00