Autonóm nyelvkurzusok 2020-21

Ezen a kurzuson a hallgatók képzett oktatók segítségére, tanácsaira támaszkodva állítják fel saját nyelvtanulási tervüket, illetve sajátítják el az egyes tanulási technikákat. A tanfolyam egyik legfőbb előnye, hogy a résztvevők egyénileg dönthetik el, milyen irányban, hogyan szeretnének fejlődni. Lehet tankönyv alapján haladni, internet, animék vagy mangák segítségére támaszkodni, vagy éppen a többiekkel párokba állva a társalgást gyakorolni. A kurzust vezető oktató nem egyidejűleg tanítja a hallgatókat, hanem a tanulás különféle módszereivel, a felhasználható anyagokkal kapcsolatban ad hasznos tanácsokat, így segítve a tanfolyamon résztvevők egyéni fejlődését. A kurzust olyanoknak ajánljuk, akik szeretnének rátalálni saját egyéniségükhöz leginkább passzoló nyelvtanulási módszerekre, szeretnének egyéni tempóban, a saját maguk által meghatározott irányban csiszolni nyelvtudásukat.

A tíz hetes  tanfolyamot a tanév során három ízben hirdetjük meg. Jelentkezni egy vagy akár több tanfolyamra is lehet.

1. Célcsoport

A jelentkezés nincs nyelvtudáshoz kötve. (Jelentkezhetnek kezdők, középhaladók vagy haladók is.)

2. Kurzusinformációk

Időpontok:  keddenként, 19:00–20:30 (összesen 10 alkalom)

oktató

kurzus időtartama

1. alkalom

Kovács Attila

2020. október 6. (kedd) – december 8. (kedd)

2. alkalom

Kovács Attila

2021. január 12. (kedd) március 16. (kedd)

3. alkalom

Kovács Attila

2021. április 6. (kedd) – június 8. (kedd)

* A fenti időpontok változhatnak.
* Az órák az Alapítványban lesznek megtartva, ám a magyar kormány hatályos rendelkezéseinek megfelelően, amennyiben irodánkat átmenetileg be kell zárjuk, az órákat online formában kívánjuk folytatni.

3. Befizetés
Részvételi díj:  15 000Ft/kurzus
Befizetés módja: személyesen vagy átutalással.
* Kérjük, a befizetés kívánt módját jelezze jelentkezésekor!
* Azok részére, akik átutalással szeretnének fizetni, emailben küldünk értesítést a számlaszámról. Az átutalás kezelési költsége a befizetőt terheli.
* Az Éves kurzus G5 csoportjának hallgatói félévente ingyenesen jelentkezhetnek 1 Téma-specifikus kurzusra vagy Autonóm nyelvkurzusra.
* A befizetett tandíjakat a későbbiek során csak akkor áll módunkban visszatéríteni, ha a jelentkezők száma nem éri el a kurzus indításához szükséges, minimális 4 főt.

4. Kurzuslétszám
Minimum 3, maximum 9 fő.
* A tanfolyam hallgatóinak végleges névsora a befizetés sorrendjében kerül megállapításra.
* Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimum 3 főt, a kurzus nem indul el.

5. Jelentkezés
Jelentkezési határidő: az első óra előtt 1 héttel
Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet, emailen vagy telefonon.
* A jelentkezés véglegesen a befizetéskor válik érvényessé.

6. Kapcsolat

Tel: (+36-1)214-0775 (H–P.: 9:00–17:00)
E-mail: nikolenyigergely@japanalapitvany.hu
Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely