Borzongj, ahogy csak akarsz / 勝手にふるえてろ

Nyomtatóbarát változat
Időpont: 
2021.03.01. 11:00

Átlagos irodai alkalmazottként a 24 éves Yoshika élete igen szürkének tűnhet kívülről. Ám a lány fejében egészen színes fantáziavilág él, melynek központi szereplője viszonzatlan szerelmének tárgya; titkon ugyanis évek óta szerelmes volt osztálytársába, Ichibe, avagy az „Egyes” számú jelöltbe. Mindez azonban megváltozni látszik, amikor munkatársa, Kirishima megkéri, hogy legyen a barátnője. „Kettes” – ahogy főhősnőnk szólítja – vallomása új izgalmakat hoz a lány életébe, de közben kétségei is támadnak, hiszen korábban még sosem történt vele hasonló. Bizonytalanságának orvoslására egy osztálytalálkozót szervez, hogy ismét láthassa régi szerelmét. Mr. Eszményi vagy a valóság; „Egyes” vagy „Kettes”? Vajon mi lesz Yoshika érzelmi hullámvasútjának végállomása?

 
-----------------------
 
あらすじ
 
作家・綿矢りさの同名原作を映画化したラブコメディ。恋愛に臆病なヒロインが、本当の自分を見つめ直す姿を描く。監督は、『でーれーガールズ』の大九明子。
24歳のOL・ヨシカ(松岡茉優)は、中学の同級生・イチ(北村匠海)に10年間片思いしていたが、会社の同期・ニ(渡辺大知)から告白される。人生初の告白に興奮するが、いまいち乗り切れないヨシカは、同窓会を開催してイチと再会しようと計画。理想と現実、イチとニへの想いのなかでヨシカは苦悩し暴走していく。
 

(2017, 117 perc) Rendezte: OHKU Akiko

 

Időpont:

2021. március 1. 11:00

Fontos, hogy a film 24 órán keresztül lesz csak elérhető. Az időkorlát végével lejátszás közben is megszűnik a hozzáférés.

 

 

Megtekintési link a JFF PLUS honlapján:

https://watch.jff.jpf.go.jp/film/tremble-all-you-want/