DANCE WITH ME / ダンスウィズミー

Nyomtatóbarát változat
Időpont: 
2021.02.27. 09:00
„Fel nem foghatom, mi jó a musicalben. Hát nem bizarr, hogy az egyik pillanatban még normálisan beszélnek a színészek, aztán egyszer csak dalra fakadnak?” - hangzik Shizuka tömör véleménye a műfajról. Mindaddig legalábbis, míg a sors össze nem hozza egy hipnotizőrrel. Az elsőre szemfényvesztésnek tűnő szuggesztió jobban sikerül, mint gondolnánk; Shizuka ezután akárhányszor zenét hall, nem bírja megállni, hogy énekelni és táncolni kezdjen. Történjen minden egy fontos tárgyalás, vagy épp egy előkelő étteremben elköltött romantikus vacsora közben. Még az egyszerű csengőhangok is a parkett ördögévé változtatják! Hogy megtörje a varázst – vagy inkább átkot –, pacsirtahangú főhősnőnk a hipnotizőr nyomába ered, ám a férfinak se híre se hamva… 
 
A már vígjáték klasszikusnak számító WATERBOYS, és a nagy sikerű Swing Girls rendezője, Yaguchi Shinobu legújabb filmjében a hollywoodi musicalek hangulatát ötvözi a japán humorral. 2019-ben a Torontói Japán Filmfesztválon Kobayashi Közönségdíjat, valamint Különleges Rendezői díjat nyert.
 
------------------------------
 
あらすじ
 
第23回ファンタジア国際映画祭で観客賞を受賞したミュージカルコメディ。『WOOD JOB!~神去なあなあ日常~』の矢口史靖が原作・監督・脚本を手がけ、ミュージカル嫌いなヒロインの受難をコミカルに描く。
催眠術のせいで、音楽が聞こえるたびに歌い踊り出す身体になってしまった静香(三吉彩花)。ところ構わず歌い踊るせいで恋人も仕事も失った静香は、元の身体に戻ろうと試みるが、さまざまなトラブルに見舞われてしまう。
 
(2019, 103 perc) / Rendezte: YAGUCHI Shinobu
 

Időpont:

2021. február 27. 09:00

Fontos, hogy a film 24 órán keresztül lesz csak elérhető. Az időkorlát végével lejátszás közben is megszűnik a hozzáférés.

 

 

Megtekintési link a JFF PLUS honlapján:

https://watch.jff.jpf.go.jp/film/dance-with-me/