E-learning kurzus A1-1

Nyomtatóbarát változat

Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

 

Milyen tanfolyamról van szó?
Marugoto A1-1 (Katsudo&Rikai) Kurzus Oktatóval
Ez egy online nyelvkurzus, mely kezdő (nullszintről induló) nyelvtanulókat céloz meg. Jelentkezni a Minato japán nyelvoktatási platformon lehet. A tanfolyamon a hallgatók az online felületre feltöltött tartalmakból, egyéni úton tanulnak, illetve rendszeres időközönként részt vesznek a Japán Alapítvány Budapesti Iroda csoportos online nyelvóráin. A tanulás a Marugoto Online Japán Nyelvi Kurzus oldalon történik. Az oldalon található tartalmakról bővebben az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
https://www.marugoto-online.jp/info/jp/

 

Az online nyelvórák közvetítő nyelve a magyar, míg a feltöltött tartalmaké az angol.

 

A tanfolyamon az alábbi formákban lehet oktató segítségét igénybe venni: 
  - kurzuseligazítás
  - online nyelvórák
  - szóbeli vizsga
  - feladatjavítások

  

Hogyan zajlanak az online nyelvi órák?
Az online nyelvi órák internetes videokapcsolat segítségével zajlanak, két hetente egy alkalommal. Az órák kb. 50 percesek. A tanfolyam 10 témakört dolgoz fel, a hallgatók témakörönként 1-1 órán vesznek részt. Az online nyelvi órák időpontjai előre ki vannak jelölve, ezért kérjük, arra a tanfolyamra jelentkezzen, melynek mind a 10 óráján biztosan részt tud venni! Az órák, foglalkozások előre megszabott időpontján semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban változtatni!


* Az első óra kurzuseligazítás.
** Az utolsó órán szóbeli tesztet tartunk. A teszt személyenként 15 percet vesz igénybe, melyen kizárólag az oktató és a tesztet fogadó hallgató vesz részt.

 
1. Célcsoport
Kezdő (nullszintről induló) magyar anyanyelvű nyelvtanulók (alsó korhatár: 13 év)

 

2. Jelentkezés
jelentkezési időszak: 2021. augusztus 2. (0:00) – augusztus 22. (23:59)
jelentkezés módja: Kérjük, a jelentkezést az alábbi linkre kattintva végezze el!
https://minato-jf.jp/CourseDetail/Index/BP21_MGRT_A101_HU01

* A link kattintás után a Minato nyelvoktatási platformra navigál. A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció ingyenes.
  
A Minato oldalra történő regisztráció menetét itt tekintheti meg: a regisztráció menete (videó)

 

3. Kiválasztás
A kurzusra hallgatóinkat előzetes szelekcióval válogatjuk ki. A szelekció eredményéről augusztus 23-a után küldünk értesítést.

 

4. Részvételi díj
részvételi díj:  16 000ft
befizetés módja: banki átutalás
befizetés határideje: 2021. augusztus 26.

 

A tanfolyamon részt vevő hallgatóknak emailben küldjük ki a Japán Alapítvány Budapesti Iroda bankszámlaszámát, ahová a részvételi díjat utalni lehet. Kérjük a határidő szigorú betartását! (Az átutalási költség a befizetőt terheli.)

A banki átutalás késése, elmulasztása a jelentkező részvételi jogosultságának azonnali visszavonását eredményezi! A befizetett összegeket a későbbiek során semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük szíves megértését!

 

Kapcsolat:
Tel:(06-1)214-0775  (H—P: 9:00—17:00)
E-mail:nikolenyigergely@japanalapitvany.hu
Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely