Maeda Építőipari Vállalat - Fantázia Reklámosztály / 前田建設ファンタジー営業部

Nyomtatóbarát változat
Időpont: 
2021.02.26. 09:00

Valósítsuk meg álmainkat a munkahelyen!

 
Doi munkanapjai lelkesedés nélkül telnek a Maeda Építőipari Vállalatnál, míg a reklámosztály vezetője egy elrugaszkodott ötlettel hirtelen véget nem vet az egykedvű rutinnak. Asagawa –a beszűkült piac okozta nehézségek orvoslására– az animék és mangák világából vett épületek mérnöki tervének elkészítését javasolja. Első fantázia-projektjük egy hetvenes évekbeli nagysikerű sorozat, a „Mazinger Z” szuperrobotjának hangárja. A kollégák nehezen értik, miért nem magára a híres „mecha” szereplőre koncentrálnak, mégis azt furcsállják leginkább, hogy bár a makettől kezdve a valós költségvetésig mindent kidolgoznak, csak fejben építik meg a hatalmas medencével rendelkező komplexumot. Doi és társai kénytelen-kelletlen nekivágnak az elsőre sületlenségnek tűnő feladatnak, mégis, ahogy felevendnek bennük a TV előtt töltött délutánok gyermekkori emlékei, képzeletük fokozatosan szárnyalni kezd.
 
---------------------
 
あらすじ
 
意味のないこと”に本気で取り組んだサラリーマンたちを描いた人間ドラマ。監督は映画『賭ケグルイ』の英勉、脚本は『夜は短し歩けよ乙女』の上田誠が担当。
仕事に情熱を見いだせない前田建設工業・広報グループのドイ(高杉真宙)。ある日、グループリーダー・アサガワ(小木博明)が「マジンガーZの格納庫を作ろう!」と言い放つ。アサガワに巻き込まれる形で、ドイたちはその依頼をファンタジーの世界から受けたという体裁で始動させるが…。

(2020, 115 perc) / Rendezte: HANABUSA Tsutomu

 

Időpont:

2021. február 26. 09:00

Fontos, hogy a film 24 órán keresztül lesz csak elérhető. Az időkorlát végével lejátszás közben is megszűnik a hozzáférés.

 

 

Megtekintési link a JFF PLUS honlapján:

https://watch.jff.jpf.go.jp/film/project-dreams-how-to-build-mazinger-zs-hangar/