MEGHOSSZABBÍTVA: Online Tréning Program Japánnyelv-oktatók számára (NC-OT)

A Japán Alapítvány 2021-ben új online továbbképzést hirdet külföldi japánnyelv-oktatók számára. Az Online Tréning Program Japánnyelv-oktatók számára (NC-OT) című kurzus jelentkezési időszaka 2020. decemberben járt le, melyet a jelentkezések vártnál alacsonyabb száma miatt ezennel meghosszabbítunk. Elsősorban olyan japánnyelv-oktatók jelentkezését várjuk, akik szívesen fejlesztenék japán módszertani ismereteiket, készségeiket.

1. Témák

A meghosszabbított jelentkezési határidejű Online Tréning Programra 2021-ben az alábbi öt témában lehet jelentkezni:

1. JF Standard a japánnyelv-oktatásban
2. Japán nyelvoktatás és kultúra
3. Olvasáskészség fejlesztése a nyelvoktatásban

4. A japán nyelvtan oktatásának újragondolása

5. Üzleti japán nyelv oktatása: a nyelvtanuló igényeinek felmérése

A tanfolyam a foglalkozások előtti önálló tanulási fázisból, közös online órákból, egyéni konzultációkból és feladatleadásokból áll. Az első, tanulási fázisban a résztvevők egyénlieg sajátítják el az Alapítvány által előzetesen összekészített anyagokat, annak érdekében, hogy a sikeresen teljesíthessék a feladatleadásokat. Az online órákon a résztvevők összekapcsolódnak a Japán Alapítvány Urawa Központtal, megvitatják témáikat a többi résztvevővel, mely hozzásegíti őket a téma mélyebb elsajátításához.

2. Részletek

A pályázatról részletesebben az alábbi linkeken tájékozódhat.

japánul:

angolul:

3. Jelentkezési lap

Jelentkezési lap letölthető az Alapítvány központi oldaláról:

japánul:

angolul:

4. Jelentkezési határidő

Új jelentkezési határidő: 2021. május 14. (péntek)

A pályázatokat digitális úton az alábbi email-címre kell elküldeni. Ezzel egyidejűleg az eredeti példányt várjuk a Japán Alapítvány Budapesti Iroda címére. Az eredeti példány leadása történhet postai úton, vagy személyesen. Személyes leadás esetén a dokumentumok az iroda postaládájába is bedobhatók. (A postaláda a lépcsőház földszintjén található.)

5. Kapcsolat:

Japán Alapítvány Budapesti Iroda

1065 Budapest, Aradi u. 8-10.

email: nikolenyigergely@japanalapitvany.hu