Nyelvoktatás-Nyelvi programok, rendezvények

Érdekli a japán kultúra?
    A Japán Alapítvány Kulturális előadásain úgy ismerkedhet meg a japán kultúrával, hogy közben akár japánul is tanulhat. Soron következő kulturális előadásunkat interneten, a Zoom online konferencia applikáció segítségével tartjuk meg.

• JFBP

A Japán Alapítvány Budapesti Iroda (az alábbiakban: Alapítvány) Japánnyelvi Videó Versenyt hirdet. A Verseny célja, hogy ezekben a bizonytalan időkben, amikor a külföldi utak szervezése, a kulturális kapcsolatok ápolása még mindig komoly nehézségekbe ütközik, a résztvevők kifejezhessék érzéseiket, gondolataikat japánul, illetve hasznosítsák tudásukat, technikai tapasztalataikat, kreativitásukat a japánul beszélőkkel való kölcsönös megértés érdekében.

• JFBP

A Saberjünk egy nyelvi találkozó, mely lehetőséget nyújt résztvevőinek, hogy japán nyelven társalogjanak japán vagy más nemzetiségű emberekkel. Foglalkozásainkat idén is ONLINE formában tartjuk meg. Beszélgessünk japánul a világ különböző pontján élőkkel!