Nyelvoktatás-Nyelvi programok, rendezvények

• JFBP

A Japán Alapítvány Saberjünk! címmel idén is meghirdeti című japán nyelvi találkozósorozatát. A találkozókon részt vehet bárki, aki japánt tanul vagy korábban foglalkozott a nyelvvel, de szívesen látjuk azokat is, aki csak társalogni szeretnének anyanyelvi beszélőkkel.

Érdekli a japán kultúra?
    A Japán Alapítvány Kulturális előadásain úgy ismerkedhet meg a japán kultúrával, hogy közben akár japánul is tanulhat. Soron következő kulturális előadásunkat interneten, a Zoom online konferencia applikáció segítségével tartjuk meg.

• JFBP

A Japán Alapítvány Budapesti Iroda (az alábbiakban: Alapítvány) Japánnyelvi Videó Versenyt hirdet. A Verseny célja, hogy ezekben a bizonytalan időkben, amikor a külföldi utak szervezése, a kulturális kapcsolatok ápolása komoly nehézségekbe ütközik, a résztvevők kifejezhessék a gondolataikat japánul, illetve hasznosítsák tudásukat, technikai tapasztalaikat, kreativitásukat a japánul beszélőkkel való kölcsönös megértés érdekében.