Nyelvoktatás-Nyelvi programok, rendezvények

• JFBP

Érdekli a japán kultúra? A Japán Alapítvány Kulturális előadásain úgy ismerkedhet meg a japán kultúrával, hogy közben akár japánul is tanulhat.

• JFBP

A 4. Japánnyelvi Prezentációverseny programja az alábbiak szerint alakul.
    Idén 12 pályázó (7 egyéni, 2 csoport) jelentkezését fogadtuk el. A program megtekinthető személyesen a helyszínen vagy élő közvetítésben az interneten.

• JFBP

A Japán Alapítvány Saberjünk! címmel idén is meghirdeti című japán nyelvi találkozósorozatát. A találkozókon részt vehet bárki, aki japánt tanul vagy korábban foglalkozott a nyelvvel, de szívesen látjuk azokat is, aki csak társalogni szeretnének anyanyelvi beszélőkkel.

• JFBP

A Prezentációverseny célja, hogy fejlessze a nyelvtanulók kommunikációs készségeit, és aktív nyelvtanulásra ösztönözzön. Továbbá, a japán-magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 150. évfordulója alkalmából szeretnénk arra ösztönözni az előadókat, hogy japánul fejtsék ki a gondolataikat hazájukkal vagy Japánnal kapcsolatban, elősegítve ezzel a két ország közti kölcsönös megértés elmélyülését.