メインコンテンツに移動
 • Hikidasu Nihongo - Activate your Japanese!

  Ez az oldal a Hikidasu Nihongo Activate Your Japanese! című japán nyelvtanulói műsor nyelvórákon való hatékony felhasználását hivatott segíteni.

 • „ÜDVÖZÖLJÜK! JAPÁN NYELV ÉS KULTÚRA A1 AUTONÓM KURZUS”

  Új, magyarok részére kifejlesztett, kezdő online autonóm kurzus a Minatón!

 • Segédanyagok a Marugoto tankönyvcsaládhoz

  A "Marugoto" a Japán Alapítvány tankönyvsorozata, amely a Japán Alapítvány japánnyelv-oktatási szabványán, a "JF Standerd"-en alapul. Ennek elsődleges célja a kölcsönös megértés előmozdítása. A könyveket tanári felügyelettel történő oktatásra fejlesztették ki, és az alábbi kategóriák szerint különülnek szét: Starter (Bevezető - A1), Elementary 1 (Kezdő 1 - A2), Elementary 2 (Kezdő - A2), Pre-Intermediate (Középhaladó - A2/B1), Intermediate 1 (Haladó 1 - B1), Intermediate 2 (Haladó 2 - B1).

 • Dekiru 1 A1 Autonóm Kurzus

  Új, magyarok részére kifejlesztett, kezdő online autonóm kurzus a Minatón!
  A "Dekiru 1 A1 Autonóm Kurzus" a magyar anyanyelvű, kezdő nyelvtanulókat célozza meg. A „Dekiru 1” nyelvkönyvre épülő autonóm tananyag segítségével alapvető japán társalgási formákat sajátíthatunk el. Ha van kedved japánul tanulni, de a közeledben nincs nyelvtanulási lehetőség, akkor ez a tanfolyam igazán neked való!

 • Japanese in Anime & Manga

  A japán animék és mangák világszerte nagy népszerűségre tettek szert. Ez az e-learning oldal főleg azok számára nyújt segítséget, akik a japán animéken, mangákon keresztül kívánnak tanulni. Meghallgathatjuk és összehasonlíthatjuk a karakterek által használt különböző kifejezéseket, kvízeket tölthetünk ki a különféle szerelmi kifejezésekkel kapcsolatban, ami garantálja a szórakozást tanulás közben.

 • HIRAGANA/KATAKANA Memory Hint

  Ez egy olyan alkalmazás, ahol asszociatív illusztrációkon keresztül élvezheted a Hiragana és Katakana tanulását, kvízek segítségével ellenőrizheted, hogy helyesen tanultad-e meg őket vagy sem.

 • KANJI Memory Hint 1, 2, 3

  Ez egy olyan alkalmazás, amely asszociatív illusztrációkkal, játékokkal segíti a kandzsi tanulást.

 • "Challenge with Erin – Japanese Language Test" japán nyelvtanulói applikáció

  Érdekel a japán nyelv? Szeretnél könnyedén japánul tanulni, vagy lemérni japán tudásod? A „Challenge with Erin – Japanese Language Test” egy olyan applikáció, mellyel kártyajátékokon és kvízeken keresztül sajátíthatjátok el az alapfokú japán szavakat, kifejezéseket, illetve azt is lemérhetitek, mennyit sikerült megjegyeznetek belőlük.