E-learning kurzus A1-2

Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

Milyen tanfolyamról van szó?

Marugoto A1-2 (Katsudo&Rikai) Kurzus Oktatóval

Ez egy online nyelvkurzus, mely a szeptemberben beindított A1-1 (nullszintű) tanfolyam anyagára épül. Jelentkezni a Minato japán nyelvoktatási platformon lehet.

A tanfolyamon a hallgatók az online felületre feltöltött tartalmakból, egyéni úton tanulnak, illetve rendszeres időközönként részt vesznek a Japán Alapítvány Budapesti Iroda csoportos online nyelvóráin. A tanulás a Marugoto Online Japán Nyelvi Kurzus oldalon történik. Az oldalon található tartalmakról bővebben az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:

Az online nyelvórák közvetítő nyelve a magyar, míg a feltöltött tartalmaké az angol.

A tanfolyamon az alábbi formákban lehet oktató segítségét igénybe venni:

- kurzuseligazítás

- online nyelvórák

- szóbeli vizsga

- feladatjavítások

Hogyan zajlanak az online nyelvi órák?

Az online nyelvi órák internetes videokapcsolat segítségével zajlanak, két hetente egyszer, melyeken 1 oktató és maximum 6 hallgató vehet részt. Egy óra kb. 50 percig tart. A hallgatók a Marugoto Online Japán Nyelvkurzuson tanultakat az online nyelvórákon tudják gyakorolni. Kérjük, arra a tanfolyamra jelentkezzen, melynek mind az 5 óráján biztosan részt tud venni! Az órák időpontjai az oktatók kapacitásától függően változhatnak, ám változás esetén előre egyeztetünk hallgatóinkkal.

1. csoport: hétfőnként 19:10–20:00

február 10.*, 24., március 9., 23., április 6., 20.**

2. csoport: csütörtökönként 17:40–18:30

február 13.*, 27., március 12., 26., április 9., 23.**

* Az első óra kurzuseligazítás.

** Az utolsó órán szóbeli tesztet tartunk. A teszt személyenként 15 percet vesz igénybe, melyen kizárólag az oktató és a tesztet fogadó hallgató vesz részt.

1. Célcsoport

A1 szintű nyelvtudással rendelkező (magyar anyanyelvű) nyelvtanulók (alsó korhatár: 13 év)

* Kezdő szintről tanulók nem jelentkezhetnek.

2. Jelentkezés

jelentkezési időszak: 2020. január 8. – január 29. (23:59)

jelentkezés módja: Kérjük, a jelentkezést az alábbi linkre kattintva végezze el! (A link január 8-a után lesz elérhető.)

* A link kattintás után a Minato nyelvoktatási platformra navigál. A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció ingyenes.

3. Kiválasztás

A kurzusra hallgatóinkat előzetes szelekcióval válogatjuk ki. A szelekció eredményéről január 30-a után küldünk értesítést.

4. Részvételi díj

részvételi díj:  8 000ft

befizetés módja: banki átutalás

befizetés határideje: 2020. február 5.

A tanfolyamon részt vevő hallgatóknak emailben küldjük ki a Japán Alapítvány Budapesti Iroda bankszámlaszámát, ahová a részvételi díjat utalni lehet. Kérjük a határidő szigorú betartását! (Az átutalási költség a befizetőt terheli.)

A banki átutalás késése, elmulasztása a jelentkező részvételi jogosultságának azonnali visszavonását eredményezi! A befizetett összegeket a későbbiek során semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük szíves megértését!

Kapcsolat:

Tel:(06-1)214-0775  (H—P: 9:00—18:00, P.: 9:00—17:00)

E-mail:nikolenyigergely@japanalapitvany.hu

Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely