E-learning kurzus A1-2

Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

Milyen tanfolyamról van szó?
Marugoto A1-2 (Katsudo&Rikai) Kurzus Oktatóval
Ez egy online nyelvkurzus, mely kezdő szintű nyelvtanulókat céloz meg. Jelentkezni a Minato japán nyelvoktatási platformon lehet.
A tanfolyamon a hallgatók az online felületre feltöltött tartalmakból, egyéni úton tanulnak, illetve rendszeres időközönként részt vesznek a Japán Alapítvány Budapesti Iroda csoportos online nyelvóráin. A tanulás a Marugoto Japanese Online Course oldalon történik. Az oldalon található tartalmakról bővebben az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:

Az online nyelvórák közvetítő nyelve a magyar, míg a feltöltött tartalmaké az angol.

A tanfolyamon az alábbi formákban lehet oktató segítségét igénybe venni:
- kurzuseligazítás
- online nyelvórák
- szóbeli vizsga
- feladatjavítások

Hogyan zajlanak az online nyelvi órák?
Az online nyelvi órák internetes videokapcsolat segítségével, csoportban zajlanak, két hetente egy alkalommal. Egy óra kb. 50 percig tart. A tanfolyam 4 témakört dolgoz fel, a hallgatók témakörönként 1-1 órán vesznek részt. Ez azt jelenti, hogy az online nyelvi órák kezdetéig a hallgatóknak minden témakörből alaposan fel kell készülniük.
Az online nyelvi órák időpontjai előre ki vannak jelölve, ezért kérjük, arra a tanfolyamra jelentkezzen, melynek mind a 4 óráján biztosan részt tud venni! Az órák, foglalkozások előre megszabott időpontján semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban változtatni!

1. csoport: 19:00–19:50 (helyi idő szerint)
  február 15. (h)*, március 1. (h), 16 (kedd!!)., 29.(h), április 12. (h), 26. (h)**

* Az órák egy kivétellel (március 16.) hétfői napra esnek.

2. csoport: csütörtökönként 17:40–18:30
  február 18.*, március 4., 18., április 1., 15., 29.**
* Az első óra kurzuseligazítás.
** Az utolsó órán szóbeli tesztet tartunk. A teszt személyenként 15 percet vesz igénybe, melyen kizárólag az oktató és a tesztet fogadó hallgató vesz részt.

1. Célcsoport
A Marugoto (Katsudoo&Rikai) A1-1 Autonóm Kurzus, vagy Marugoto (Katsudoo&Rikai) A1-1 Kurzus Oktatóval tanfolyamok végzős hallgatói. (magyar anyanyelvűek, alsó korhatár: 13 év)

2. Jelentkezés
jelentkezési időszak: 2021. január 12. (0:00) – február 2. (23:59)
jelentkezés módja: Kérjük, a jelentkezést az alábbi linkre kattintva végezze el!

* A link kattintás után a Minato nyelvoktatási platformra navigál. A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció ingyenes.

A Minato oldalra történő regisztráció menetét itt tekintheti meg: a regisztráció menete

3. Kiválasztás
A kurzusra hallgatóinkat előzetes szelekcióval válogatjuk ki. A szelekció eredményéről február 3-a után küldünk értesítést.

4. Részvételi díj
részvételi díj:  8 000ft
befizetés módja: banki átutalás
befizetés határideje: 2021. február 9.

A tanfolyamon részt vevő hallgatóknak emailben küldjük ki a Japán Alapítvány Budapesti Iroda bankszámlaszámát, ahová a részvételi díjat utalni lehet. Kérjük a határidő szigorú betartását! (Az átutalási költség a befizetőt terheli.)

A banki átutalás késése, elmulasztása a jelentkező részvételi jogosultságának azonnali visszavonását eredményezi! A befizetett összegeket a későbbiek során semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük szíves megértését!

Kapcsolat:
Tel:(06-1)214-0775  (H—P: 9:00—18:00, P.: 9:00—17:00)
E-mail:nikolenyigergely@japanalapitvany.hu
Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely