E-learning kurzus A2-2

Nyomtatóbarát változat

Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

Milyen tanfolyamról van szó?

Marugoto A2-2 (Katsudo&Rikai) Kurzus Oktatóval
Ez egy online nyelvkurzus, mely A2-1 szintű nyelvtudással rendelkező nyelvtanulókat céloz meg. A tanfolyam az A2-1 (Katsudo&Rikai) nyelvkurzus következő lépcsőfoka. Jelentkezni a Minato japán nyelvoktatási platformon lehet.
A tanfolyamon a hallgatók az online felületre feltöltött tartalmakból, egyéni úton tanulnak, illetve rendszeres időközönként részt vesznek a Japán Alapítvány Budapesti Iroda csoportos online nyelvóráin. A tanulás a Marugoto Online Japán Nyelvi Kurzus oldalon történik. Az oldalon található tartalmakról bővebben az alábbi linkre kattintva tájékozódhat (a próbaverzió csak A1 szinten elérhető): https://www.marugoto-online.jp/info/jp/

Ha bizonytalan saját nyelvi szintjét illetően, kérjük, próbálja ki ingyenesen elvégezhető online szintfelmérőnket: https://www.marugoto-online.jp/info/level_check_test/?lang=eng

Az online nyelvórák közvetítő nyelve a magyar, míg a feltöltött tartalmaké az angol.

A tanfolyamon az alábbi formákban lehet oktató segítségét igénybe venni:
- kurzuseligazítás
- online nyelvórák
- szóbeli vizsga
- feladatjavítások

 

Hogyan zajlanak az online nyelvi órák?

Az online nyelvi órák internetes videokapcsolat segítségével zajlanak, két hetente egyszer, melyeken 1 oktató és maximum 6 hallgató vehet részt. Egy óra kb. 50 percig tart. A Marugoto Online Japán Nyelvkurzuson tanultakat a hallgatók az online nyelvórákon gyakorolhatják. Az órák időpontja az oktatók kapacitásától függően változhat, ám minden változtatás előtt konzultálunk a hallgatókkal.

  

Az online nyelvórák időpontjai: csütörtökönként, 17:40–18:30 között

  február 20.*, március 5., 19., április 2., 16., április 30.**

* Az első óra kurzuseligazítás.

** Az utolsó órán szóbeli tesztet tartunk. A teszt személyenként 15 percet vesz igénybe, melyen kizárólag az oktató és a tesztet fogadó hallgató vesz részt.

 

1. Célcsoport

A1 szintű nyelvtudással rendelkező, magyar anyanyelvű nyelvtanulók (alsó korhatár: 13 év)

 

2. Jelentkezés

jelentkezési időszak: 2020. január 15. (0:00) – február 10. (23:59)

jelentkezés módja: Kérjük, a jelentkezést az alábbi linkre kattintva végezze el! (A link január 15-e után lesz elérhető.)

https://minato-jf.jp/CourseDetail/Index/BP19_MGRT_A202_HU01

* A link kattintás után a Minato nyelvoktatási platformra navigál. A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció ingyenes.

 

3. Kiválasztás

A kurzusra hallgatóinkat előzetes szelekcióval válogatjuk ki. A szelekció eredményéről február 11-e után küldünk értesítést.

 

4. Részvételi díj

részvételi díj:  8 000ft

befizetés módja: banki átutalás

befizetés határideje: 2020. február 17.

 

A tanfolyamon részt vevő hallgatóknak emailben küldjük ki a Japán Alapítvány Budapesti Iroda bankszámlaszámát, ahová a részvételi díjat utalni lehet. Kérjük a határidő szigorú betartását! (Az átutalási költség a befizetőt terheli.)

 

A banki átutalás késése, elmulasztása a jelentkező részvételi jogosultságának azonnali visszavonását eredményezi! A befizetett összegeket a későbbiek során semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük szíves megértését!

 

Kapcsolat:

Tel:(06-1)214-0775  (H—P: 9:00—18:00, P.: 9:00—17:00)

E-mail:nikolenyigergely@japanalapitvany.hu

Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely