1.A kurzusról

A can-do kompetenciák célul kitűzésével, melyek azt hivatottak leírni, hogy a különféle élethelyzetekben milyen nyelvi készségeket vagyunk képesek alkalmazni, a valós életben használatos japán nyelvet sajátíthatjuk el. Élő japán szövegek olvasásán és hallgatásán túl azt is gyakorolhatjuk, hogyan beszéljünk önmagunkról. A kurzus nem csak nyelvi képzést nyújt, de a kultúra mélyebb megismerését is lehetővé teszi.

A letölthető tananyagok listája is tovább bővült. Használatuk segítségével könnyebben megismerhetjük a nyelvet és a kultúrát.
Marugoto kurzus

* Kérjük, jelentkezéskor jelezze, online vagy jelenléti oktatás keretében kíván-e tanulni. Amennyiben a jelenléti oktatásra irányuló igények száma alacsonyabb, fenntartjuk a jogot az online képzésre való átállásra.

2.A kurzus időtartama
Marugoto kurzus

* A fenti részletek egyes pontjai változhatnak.

3. Tandíj
50 000Ft/félév
A befizetett tandíjat csak abban az esetben áll módunkban visszafizetni, ha kellő létszám hiányában a kurzust nem sikerül beindítani.

4. Kurzuslétszám
Minimum 4  – maximum 9 fő
– A tavalyi év 2. félévének hallgatói a regisztráció során előnyt élveznek.
– Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a 4 főt, a kurzus nem indul be.

5. Tankönyv
A kurzusokon használt tankönyvekkel kapcsolatban az alábbi linkekre kattintva tájékozódhat.
Marugoto Nihon no kotoba to bunka – Chūkyū 2 B1 :
* A Marugoto Nihon no kotoba to bunka – Chūkyū 1 B1 tankönyvet a Japán Alapítvány szerzi be és bocsájtja a hallgatók rendelkezésére. A tankönyv árát (6.000Ft) kurzuskezdéskor kérjük el.

6. Jelentkezés
Jelentkezési időszak: 2023. január 23. (hét) – február 13. (hét)
Kérjük, jelentkezéskor jelezze, milyen formában (online-jelenléti) kíván részt venni tanfolyamunkon!
Jelentkezni elektronikus úton (email) lehet a következő elérhetőségünkön: gergely_nikolenyi@jpf.go.jp
– A jelentkezés a részvételi díj befiztetésével válik érvényessé.
– Új regisztrálóink szintfelmérő tesztet írnak. Részletek: 8. pont

7. Befizetés
Befizetési időszak: 2023. január 23. (hét) – február 17. (pén)
Befizetés módja: készpénz vagy átutalás
* Ha készpénzzel kíván befizetni, kérjük, a befizetési időszakon belül tegye meg, előre jelezve munkatársaink felé, melyik nap szeretne irodánkba fáradni.
* Átutalás esetén emailben küldünk értesítést a számlaszámról. Az átutalás kezelési költsége a befizetőt terheli.

8. Szintfelmérő teszt (új jelentkezők számára)
Szintfelmérőt az alábbi időszakban lehet tenni, előre egyeztetett időpontban:
2023. február 9. (csüt) vagy február 14. (kedd), 18:00–19:00 között.
Kérjük, jelentkezéskor tüntesse fel az önnek megfelelő időpontot! A szintfelmérőt online formában tartjuk. A teszthez szükséges környezetet (japán beviteli lehetőséggel rendelkező számítógép vagy tablet) a jelentkezőknek egyénileg kell megteremteniük. Kérjük az okostelefonok mellőzését.
* A szintfelmérő írásbeliből és szóbeli beszélgetésből áll. (Összesen max. 1 óra)

Kapcsolat:
E-mail:gergely_nikolenyi@jpf.go.jp
Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely
Tel.: (06-1)214-0775 (H-P: 9-17 óra)