Ugrás a tartalomra

Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

 

Milyen tanfolyamról van szó?
Marugoto A1-2 (Katsudo&Rikai) Kurzus Oktatóval
Ez az online kurzus az A1-1 (nullszintről induló kezdő) szint következő, A1-2-es lépcsőfokát megcélzó nyelvtanulók számára készült. A tanfolyamra jelentkezni, regisztrálni a “JF Nihongo e-learning” című online japán nyelvtanulói platformon lehet.

A tanfolyamon a hallgatók az online felületre feltöltött tartalmakból egyéni úton tanulnak, illetve rendszeres időközönként részt vesznek a Japán Alapítvány Budapesti Iroda csoportos online nyelvóráin. A tanulás a Marugoto Online Japán Nyelvi Kurzus oldalon történik. Az oldalon található tartalmakról bővebben az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
https://www.marugoto-online.jp/info/jp/

Az online nyelvórák közvetítő nyelve a magyar, míg a feltöltött tartalmaké az angol.
 
A tanfolyamon az alábbi formákban lehet oktató segítségét igénybe venni: 
  - kurzuseligazítás
  - online nyelvórák
  - feladatjavítások
  - szóbeli vizsga


  
Hogyan zajlanak az online nyelvi órák?
Az online nyelvi órák internetes videokapcsolat segítségével zajlanak, két hetente egy alkalommal. Az órák kb. 60 percesek. A tanfolyam 5 témakört dolgoz fel, a hallgatók témakörönként 1-1 órán vesznek részt. Regisztrációkor kérjük, arra a tanfolyamra jelentkezzen, melynek mind a 8 online foglalkozásán részt tud venni. Az online órák időpontját semmilyen körülmények közt nem áll módunkban megváltoztatni.
kép
* Az első óra kurzuseligazítás.
** Az utolsó órán szóbeli tesztet tartunk. A teszt személyenként 15 percet vesz igénybe, melyen kizárólag az oktató és a tesztet fogadó hallgató vesz részt.1. Célcsoport
A1-1 szintű nyelvtudással rendelkező, magyar anyanyelvű nyelvtanulók (alsó korhatár: 14 év)
 

2. Jelentkezés
jelentkezési időszak: 2024. február 1. (0:00) – február 18. (23:59)
jelentkezés módja: Kérjük, a jelentkezést az alábbi linkre kattintva végezze el!
https://minato-jf.jp/CourseDetail/Index/BP23_MGRT_A102_HU01
* A link kattintás után a Minato nyelvoktatási platformra navigál. A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció ingyenes.
  
A Minato oldalra történő regisztráció menetét itt tekintheti meg: a regisztráció menete (videó)
kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Kiválasztás
A kurzusra hallgatóinkat előzetes szelekcióval válogatjuk ki. A szelekció eredményéről február 19-e után küldünk értesítést.


 
4. Részvételi díj
részvételi díj:  13 000ft
befizetés módja: banki átutalás
befizetés határideje: 2024. február 23. (pén)
 
A tanfolyamon részt vevő hallgatóknak emailben küldjük ki a Japán Alapítvány Budapesti Iroda bankszámlaszámát, ahová a részvételi díjat utalni lehet. Kérjük a határidő szigorú betartását! (Az átutalási költség a befizetőt terheli.)
A banki átutalás késése, elmulasztása a jelentkező részvételi jogosultságának azonnali visszavonását eredményezi! A befizetett összegeket a későbbiek során semmilyen okból kifolyólag nem áll módunkban visszatéríteni. Kérjük szíves megértését!
 

 

Kapcsolat:
Tel:(06-1)214-0775  (H—P: 9:00—17:00)
E-mail:gergely_nikolenyi@jpf.go.jp
Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely