Ugrás a tartalomra
-
  -  

Jajoi-kori kultúra és társadalom – Betekintés Japán ókortörténetébe - webinárium

 

Japán őskori és ókori történelmét ismertető előadássorozatunk második részében a Jajoi-kor kerül bemutatásra, mely az újkőkorszaktól egészen a vaskorig ívelt. Akik részt vettek júliusban a Dzsómon-korról szóló webináriumunkon, már tudhatják, hogy igen lendületes és érdekfeszítő előadásra számíthatunk Lázár Mariannától (KRE), aki ez alkalommal is gazdag képanyaggal szemlélteti mondandóját. Prezentációja során beszélni fog a korszak Japán történelmében való elhelyezkedéséről, nevének eredetéről, illetve a korabeli emberek életmódjáról és kultúrájáról. Ezen felül szót ejt majd a Kelet-Ázsiával kialakuló „külkapcsolat” fontosabb mérföldköveiről is. Ha kíváncsi, hogyan változott a társadalmi berendezkedés, a kézművesség vagy a hitvilág a csiszoltkő-korszak óta, akkor tartson velünk és Lázár Mariannával irodánk 10. élő webináriumán!

 

Időpont:

2021.09.08. 18:30

 

Az előadás online, Zoom webinar formában lesz megtekinthető, melyre regisztrálni az alábbi linken lehet.

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_StA_G7YaTB2WdfSnd8abEg 

 

 

A program kezdete előtt tájékozódjon a Zoom webinar rendszer használatáról az alábbi dokumentum segítségével.

Zoom webinar használati útmutató nézők számára

 

 

A Zoom rendszer használatáról a regisztrációt követően hamarosan emailben küldünk Önöknek egy útmutatót, melynek segítségével könnyebben élvezhetik majd Kaneko Szumie előadását. Technikai probléma esetén forduljon kollégánkhoz az info@japanalapitvany.hu címen.

 

Amennyiben nem érkezik a Japán Alapítványtól email, vagy nem kapja meg a regisztrációt követő pár napon belül a belépési azonosító linket, valószínűleg regisztrációja sikertelen volt. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal az info@japanalapitvany.hu címen.