Ugrás a tartalomra

Ez a kurzus azoknak szól, akik már elvégezték a Marugoto A1 tanfolyamot és szeretnének továbbhaladni az A2 szintre. A kurzus felvétele biztosítja a hallgatóknak, hogy a szeptembertől induló Marugoto (Katsudo&Rikai) A2-1 tanfolyamon nehézségek nélkül tudjanak helytállni.

 1. Célcsoport: Marugoto A1-2 (oktatós vagy autonóm tanfolyam) végzős hallgatói

  
2. Órák időpontjai (6 nyelvóra): csütörtökönként 18:00–18:50 között, Zoom applikációval
     június 10., 24.
     július 8., 22.
     augusztus 5., 19.

    

3. Az órák tartalma: Marugoto (Katsudo&Rikai) A1-1, A1-2 kurzusok anyagainak áttekintése, ismétlése. A hallgatók egyúttal regisztrálhatnak a Marugoto A1-1 és A1-2 autonóm tanfolyamokra is. Tanuláshoz ajánljuk továbbá a „Marugoto Plus Njúmon A1” oldalt:  https://a1.marugotoweb.jp/en/

  

4 . Létszám: 3–8 fő
   A tanfolyamon az első 8 befizető vehet részt. Ha a befizetők nem érik el a minimális létszámot, a tanfolyam nem indul el.

  

5. Részvételi díj: 6.000Ft (Banki átutalással)
– A banki átutalás részleteivel kapcsolatban a résztvevőket e-mailben tájékoztatjuk. A banki átutalás költségei a befizetőt terhelik.
– Befizetett részvételi díjat csak abban az esetben áll módunkban visszafizetni, ha a tanfolyam a résztvevők alacsony száma miatt nem indul el.

   

6. Nyelvoktató: Nyeste Zsolt

   

7. Jelentkezés: Jelentkezni az alábbi email-címen lehet. (Jelentkezés után válasz emailünkben küdjük el a befizetési információkat.) A regisztráció a befizetéssel válik érvényessé.
    Jelentkezési határidő: június 4. (pén)
   

8. Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely
    email: nikolenyigergely@japanalapitvany.hu