Ugrás a tartalomra

Ez a japán nyelvtanulási portál hasznos weboldalakat, eszközöket és ötleteket mutat be a japán nyelvet tanulóknak. (Az oldal angol és japán nyelven elérhető.)

logo

  NIHONGO e-na 
  https://nihongo-e-na.com/

 

A NIHONGO e-na japánnyelv-tanulási portál célja, hogy érthető módon mutassa be a japán nyelvtanuláshoz hasznos oldalakat, eszközöket, segítsen megismerni és élvezni a nyelvtanulást az internet segítségével.

Tartalom
Oldalak keresése
- 12 külön kategóriában lehet oldalakra rákeresni, mint például "Beszéd", "Hallás", "Írás", stb. Ezen felül három japán nyelvi szintnek - "Kezdő", "Középhaladó" és "Haladó" - megfelelően is lehet szűkíteni a keresést. Kategória és Szint kombinációjával is próbálkozhatunk.
- Az oldalak tartalma röviden, képekkel ellátott pontokban vannak összefoglalva.
- A "How to..." részben hasznos információk olvashatók a webhely használatáról és az eszközök kezeléséről.

Alkalmazások keresése
- iOS és Android rendszerre egyaránt kereshetünk alkalmazásokat "Olvasás", "Kana/Kanji", "Szókincs", stb. kategóriák szerint.
- A találatok képernyőn megjelenik az alkalmazással végezhető dolgok listája is, így könnyedén megtalálhatjuk azt, amit csinálni szeretnénk.
- A "How to..." rész az alkalmazások hasznos funkcióit mutatja be.

e-na kore
- Az "e-na kore" a webhelyek, eszközök és alkalmazások hasznos funkcióit mutatja be a felhasználási célnak megfelelően.
- Az oldal javaslatokat ad arra vonatkozóan is, hogyan használjon több webhelyet, eszközt és alkalmazást együttesen, és hogyan tanuljon a webhelyek és eszközök használatával.
- Az oldalak az "Oldalak listája" és az "Alkalmazások listája" fukcióktól eltérő szempontok alapján, például tananyagok szerint vagy a játékoldalak szerint, vannak összegyűjtve.