• Autonóm nyelvkurzusok 2021-22

Ezen a kurzuson a hallgatók képzett oktatók segítségére, tanácsaira támaszkodva állítják fel saját nyelvtanulási tervüket, illetve sajátítják el az egyes tanulási technikákat. A tanfolyam egyik legfőbb előnye, hogy a résztvevők egyénileg dönthetik el, milyen irányban, hogyan szeretnének fejlődni. Lehet tankönyv alapján haladni, internet, animék vagy mangák segítségére támaszkodni, vagy éppen a többiekkel párokba állva a társalgást gyakorolni. A kurzust vezető oktató nem egyidejűleg tanítja a hallgatókat, hanem a tanulás különféle módszereivel, a felhasználható anyagokkal kapcsolatban ad hasznos tanácsokat, így segítve a tanfolyamon résztvevők egyéni fejlődését. A kurzust olyanoknak ajánljuk, akik szeretnének rátalálni saját egyéniségükhöz leginkább passzoló nyelvtanulási módszerekre, szeretnének egyéni tempóban, a saját maguk által meghatározott irányban csiszolni nyelvtudásukat.
    A tíz hetes  tanfolyamot a tanév során három ízben hirdetjük meg. Jelentkezni egy vagy akár több tanfolyamra is lehet.

• E-learning kurzus A1-2

Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

• E-learning kurzus A2-2

• 2021-22. Éves kurzusok 2. félév - Kurzuskiírás

Az éves kurzusok két féléves szemeszterre lebontott, éves tanfolyamok. Az órákon a Közös Európai Referenciakeret és a JF Nyelvoktatási Standard normatívájára épülő tankönyveket használunk. A kurzusok a valós életben történő kommunikációra készítenek fel. A nyelvtanuláson túl hallgatóink különböző témákon keresztül mélyíthetik el a japán kultúrával kapcsolatos ismereteiket.

• Dekiru 1 A1 Autonóm Kurzus

Új, magyarok részére kifejlesztett, kezdő online autonóm kurzus a Minatón!
    A "Dekiru 1 A1 Autonóm Kurzus" a magyar anyanyelvű, kezdő nyelvtanulókat célozza meg. A „Dekiru 1” nyelvkönyvre épülő autonóm tananyag segítségével alapvető japán társalgási formákat sajátíthatunk el. Ha van kedved japánul tanulni, de a közeledben nincs nyelvtanulási lehetőség, akkor ez a tanfolyam igazán neked való!

• MINATO: a Japán Alapítvány hivatalos e-tanulási oldala

A Minato online nyelvtanulást és interakciós lehetőséget kínál a világ különböző országaiban élő nyelvtanulókkal.

• Marugoto A2 – Felvezető tanfolyam

Ez a kurzus azoknak szól, akik már elvégezték a Marugoto A1 tanfolyamot és szeretnének továbbhaladni az A2 szintre. A kurzus felvétele biztosítja a hallgatóknak, hogy a szeptembertől induló Marugoto (Katsudo&Rikai) A2-1 tanfolyamon nehézségek nélkül tudjanak helytállni.

• Téma-specifikus kurzusok 2021-22

A Téma-specifikus kurzusok B1/B2 szintű nyelvtudással rendelkező nyelvtanulókat céloznak meg. Az összesen 10 héten át tartó tanfolyamot a 2021-22. tanév során három alkalommal hirdetjük meg. A témák minden alkalommal változnak, az órákon – a kommunikációs készség növelése érdekében – anyanyelvi beszélők számára készült autentikus anyagokat használunk.