• Rövid távú kurzusok

2022-23. Autonóm kurzusok

Ezen a kurzuson a hallgatók képzett oktatók segítségére, tanácsaira támaszkodva állítják fel saját nyelvtanulási tervüket, illetve sajátítják el az egyes tanulási technikákat. A tanfolyam egyik legfőbb előnye, hogy a résztvevők egyénileg dönthetik el, milyen irányban, hogyan szeretnének fejlődni. Lehet tankönyv alapján haladni, internet, animék vagy mangák segítségére támaszkodni, vagy éppen a többiekkel párokba állva a társalgást gyakorolni. A kurzust vezető oktató nem egyidejűleg tanítja a hallgatókat, hanem a tanulás különféle módszereivel, a felhasználható anyagokkal kapcsolatban ad hasznos tanácsokat, így segítve a tanfolyamon résztvevők egyéni fejlődését. A kurzust olyanoknak ajánljuk, akik szeretnének rátalálni saját egyéniségükhöz leginkább passzoló nyelvtanulási módszerekre, szeretnének egyéni tempóban, a saját maguk által meghatározott irányban csiszolni nyelvtudásukat. A hét hetes  tanfolyamot a tanév során négy ízben hirdetjük meg. Jelentkezni egy vagy akár több tanfolyamra is lehet.

• Rövid távú kurzusok

2022-23. Téma-specifikus kurzusok - ÚJ KURZUS NOVEMBERBEN!

A Téma-specifikus kurzusok B1/B2 szintű nyelvtudással rendelkező nyelvtanulókat céloznak meg. Az összesen 7 órás tanfolyamokat a 2022-23. tanév során négy alkalommal hirdetjük meg. A témák minden alkalommal változnak, a kurzusok célja a japán nyelv és kultúra ismeretének elmélyítése. Jelentkezni lehet csak egy vagy akár több tanfolyamra is.

• Hosszú távú kurzusok

2022-23. Éves kurzus - Marugoto chūkyū

A Marugoto chūkyū kurzus fél- vagy egyéves időtartamú, hosszútávú tanfolyam. A kurzuson, melynek célja, hogy megtanítsa a valós helyzetekben történő kommunikációhoz szükséges nyelvi készségeket, a JF Nyelvoktatási Standard normatívájára épülő tananyagokat használunk.

E-learning kurzus: Marugoto A1-1

Szeretne japánul tanulni, de nincs ideje magániskolába járni, vagy egyáltalán nincs nyelvtanulási lehetőség a közelben? Az e-learning kifejezetten ilyen típusú a problémákra kínál hatékony megoldást.

E-learning kurzus: Marugoto A2-1

E-learning kurzus: Marugoto A2-3