Japán nyelvkurzusok

A Japán Alapítvány Budapesti Iroda nyelvkurzusairól

Nyelvkurzusainkon az órák az úgynevezett can-do kompetenciákra épülnek, melyek azt jelölik, hogy a nyelvhasználó mit tud, mit képes az adott nyelven kifejezni. Hallgatóink az osztálytársaikkal folytatott interakciók, foglalkozások révén fejleszthetik ki a kommunikációhoz szükséges beszéd-, hallás-, írás- és olvasáskészséget. Kurzusaink a Közös Európai Referenciakeret, valamint a JF Nyelvoktatási Standard normatívájára épülnek. A nyelvi képzéseken túl lehetőség nyílik a kultúrába való betekintésre, a különféle kulturális tapasztalatok által felépülő tanulásra.

2019-20 Japánnyelvi kurzusok

Hosszútávú kurzusok

Rövidtávú kurzusok

E-learning kurzusok

FIGYELEM:

• Kurzusaink alsó korhatára 13 év.
  • Diákjainkat felkérhetjük, hogy segítsenek kérdőíveink kitöltésében, vegyenek részt interjúinkon, vagy járuljanak hozzá az óra anyagának videóra való rögzítéséhez. Kérjük szíves közreműködését!
  • Japánnyelv-oktatóként általános-, közép- vagy nyelviskolában dolgozók számára féláron hirdetjük kurzusainkat. A részletekkel kapcsolatban kérjük, keresse fel munkatársunkat!

Kapcsolat:

Tel:(06-1)214-0775 (H–CS.: 9:00–18:00, P.: 9:00–17:00)
E-mail:nikolenyigergely@japanalapitvany.hu
Ügyintéző: Nikolényi Gergely