Japán nyelvkurzusok

1. Kurzusainkról

Nyelvkurzusaink célja, hogy megtanítsa a valós helyzetekben történő kommunikációhoz szükséges nyelvi készségeket. Ezért óráinkon az egyes can-do kompetenciák alapján, a hallgatók egymással történő interakciói révén a négy alapkészség, a beszéd, hallgatás, írás és olvasás fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt. Kurzusaink többnyire a Közös Európai Referenciakeret, valamint a JF Nyelvoktatási Standard normatívájára épülnek. A nyelvi képzéseken túl lehetőség nyílik a kultúrába való betekintésre, a különféle kulturális tapasztalatok által felépülő tanulásra.

2. Japánnyelvi kurzusok a 2023-24. tanévben

Hosszútávú ONLINE kurzusok  (Az első félév véget ért, a boxok inkatívak.)

kép kép kép  kép

(RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON A SZÍNES BOXOKRA!)

kép

Rövidtávú kurzusok  (RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON A SZÍNES BOXOKRA!

Éves kurzusnaptár: PDF
Órarend (oktatókkal): PDF

* A fenti részletek egyes pontjai változhatnak.

Figyelem:
   – Nyelvkurzusainkon az alsó korhatár 14 év.
   – Kurzusainkon előfordulhat, hogy reklám, illetve tanfolyamaink fejlesztése céljából interjún való részvételre, vagy fényképfelvételhez való beleegyezésre kérjük fel, melyhez szíves közreműködését kérjük.
   – Japán nyelvtanárok (általános, középiskolai, vagy nyelviskolai tanárok) számára 50%-os tandíjkedvezményt biztosítunk kurzusainkon. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
   – Amennyiben az aktuális kormányzati rendelkezések miatt irodánkat ideiglenesen be kell zárnunk, a jelenléti órákat automatikusan online nyelvórák váltják fel.

3. Kapcsolat:
E-mail:gergely_nikolenyi@jpf.go.jp
Kapcsolattartó: Nikolényi Gergely
Tel.: (06-1)214-0775 (H-P: 9-17 óra)