Kulturális és művészeti pályázatok

• JFBP

A PAJ Pályázat célja, hogy anyagi támogatást nyújtson olyan európai székhelyű kulturális csoportoknak vagy szervezeteknek (fesztiválok, színházak, kulturális intézetek, művészi társulatok, stb.), melyek a japán előadóművészet helyi közönséggel való megismertetését tervezik a 2020 áprilisa és 2021 júniusa közötti időszakban.

• JFBP

A program a 2019-2020-as költségvetési év során Magyarországon és Közép-Kelet Európában lebonyolított kulturális és művészeti projektek/programok megvalósításához ad anyagi támogatást.

• JFBP

A program a 2019-2020-as költségvetési során Magyarországon és Közép-Kelet Európában lebonyolított filmes projektek/programok megvalósításához ad anyagi támogatást.

• JFBP

A Japán Alapítvány különböző pályázati lehetőségekkel segíti elő a japán kultúra megismerését és megismertetését a művészetek valamint a bölcsészet- és társadalomtudományok területén. Pályázataink között megtalálhatók az intézményeknek, szervezeteknek, illetve a magánszemélyeknek szóló programok is.

• JFBP

A Japán Alapítvány Tokiói Központ pályázati kiírása Pályázat japán előadóművészek valamint a japán kultúra megismertetését megcélzó szakértő előadók meghívására (Q-DACS)

• JFBP

Könyvkiadási és fordítási támogatás japán nyelven megjelent könyvek magyarországi kiadására. Az Alapítvány részben támogatja a fordítói és kiadási költségeket, ezzel elősegítve a japán kultúra széleskörű ismertetését külföldön.

• JFBP

Külföldön megrendezésre kerülő kiállítások támogatása (Exhibitions Abroad Support Program) Q-EAS
    Célja, hogy anyagi támogatást nyújtson a japán művészeteket és kultúrát külföldön bemutatni szándékozó kiállításoknak.