Nyelvi pályázatok

 • JFBP

  A 2020/2021-es költségvetési évre szóló pályázatra a 2019/20-as költségvetési évre kibocsátott jelentkezési lapok leadásával lehet jelentkezni. A 2019/20-as költségvetési év jelentkezési lapja letölthető az alábbiakban. A pályázati anyagot a programfelelős részére (Nikolényi Gergely (nikolenyigergely@japanalapitvany.hu)) elektronikus úton kell elküldeni! A Japánban érvényben lévő korlátozások, valamint irodánk aktuális nyitvatartásától függően előfordulhat, hogy a benyújtott pályázatok átfutási ideje a szokásosabbnál is hosszabbra nyúlik. 

   

 • JFBP

  A Hakuho Alapítvány idén is meghirdeti "Külföldi diákok kiutazása Japánba" című programját. A pályázatra olyan iskolák jelentkezését várja, melyek 12-16 éves diákokat tanítanak japánul.

 • JFBP

  A Japán Alapítvány tanulmányi programokat hirdet japánnyelv-oktatók számára Japánban, az Alapítvány Urawa Központjába. Pályázható programok 2019-ben:

     1. Alapképzés Japánnyelv-oktatók számára (NC-BT)

     2. Nyelvképzés Japánnyelv-oktatók számára (NC-JT)

     3. Módszertani Képzés Japánnyelv-oktatók Számára (NC-MT)

     4. Téma-specifikus Képzés Japánnyelv-oktatók Számára (NC-TT).

 • JFBP

  A Japán Alapítvány 2 illetve 5 hónapos ösztöndíjas nyelvi képzéseket hirdet olyanoknak, akik kulturális vagy akadémiai szférában (társadalomtudomány, humán tárgyak, könyvtár, múzeum stb.) dolgoznak, kutatnak, és munkájukhoz szükséges a japán nyelv ismerete.