Nyelvi pályázatok

• JFBP

A 2020/2021-es költségvetési évre szóló pályázatra a 2019/20-as költségvetési évre kibocsátott jelentkezési lapok leadásával lehet jelentkezni. A 2019/20-as költségvetési év jelentkezési lapja letölthető az alábbiakban. A pályázati anyagot a programfelelős részére (Nikolényi Gergely (nikolenyigergely@japanalapitvany.hu)) elektronikus úton kell elküldeni! A Japánban érvényben lévő korlátozások, valamint irodánk aktuális nyitvatartásától függően előfordulhat, hogy a benyújtott pályázatok átfutási ideje a szokásosabbnál is hosszabbra nyúlik.

• JFBP

A Hakuho Alapítvány idén is meghirdeti "Külföldi diákok kiutazása Japánba" című programját. A pályázatra olyan iskolák jelentkezését várja, melyek 12-16 éves diákokat tanítanak japánul.

• JFBP

A Japán Alapítvány tanulmányi programokat hirdet japánnyelv-oktatók számára Japánban, az Alapítvány Urawa Központjába. Pályázható programok 2019-ben:

1. Alapképzés Japánnyelv-oktatók számára (NC-BT)

2. Nyelvképzés Japánnyelv-oktatók számára (NC-JT)

3. Módszertani Képzés Japánnyelv-oktatók Számára (NC-MT)

4. Téma-specifikus Képzés Japánnyelv-oktatók Számára (NC-TT).

• JFBP

A Japán Alapítvány 2 illetve 5 hónapos ösztöndíjas nyelvi képzéseket hirdet olyanoknak, akik kulturális vagy akadémiai szférában (társadalomtudomány, humán tárgyak, könyvtár, múzeum stb.) dolgoznak, kutatnak, és munkájukhoz szükséges a japán nyelv ismerete.