Nyelvi pályázatok

 • JFBP

  A 2021/22-es költségvetési év jelentkezési lapja letölthető az alábbiakban. A pályázati anyagot a programfelelős részére (Nikolényi Gergely (nikolenyigergely@japanalapitvany.hu)) elektronikus úton kell elküldeni! A Japánban érvényben lévő korlátozások, valamint irodánk aktuális nyitvatartásától függően előfordulhat, hogy a benyújtott pályázatok átfutási ideje a szokásosabbnál is hosszabbra nyúlik. 

   

 • JFBP

  A Japán Alapítvány 2021-ben új online továbbképzést hirdet külföldi japánnyelv-oktatók számára. Az Online Tréning Program Japánnyelv-oktatók számára (NC-OT) című kurzus jelentkezési időszaka 2020. decemberben járt le, melyet a jelentkezések vártnál alacsonyabb száma miatt ezennel meghosszabbítunk. Elsősorban olyan japánnyelv-oktatók jelentkezését várjuk, akik szívesen fejlesztenék japán módszertani ismereteiket, készségeiket.

 • JFBP

  A Japán Alapítvány tanulmányi programokat hirdet japánnyelv-oktatók számára Japánban, az Alapítvány Urawa Központjába. Pályázható programok 2021-ben:

     1. Alapképzés Japánnyelv-oktatók számára (NC-BT)

     2. Nyelvképzés Japánnyelv-oktatók számára (NC-JT)

     3. Módszertani Képzés Japánnyelv-oktatók Számára (NC-MT)

     4. Online Tréning Program Japánnyelv-oktatók számára (NC-OT)

   

 • JFBP

  A Japán Alapítvány 2 illetve 5 hónapos ösztöndíjas nyelvi képzéseket hirdet olyanoknak, akik kulturális vagy akadémiai szférában (társadalomtudomány, humán tárgyak, könyvtár, múzeum stb.) dolgoznak, kutatnak, és munkájukhoz szükséges a japán nyelv ismerete.