Nyelvoktatás -Tanároknak

• JFBP

A Japán Alapítvány Budapesti Iroda és a Magyarországi Japánnyelv-oktatók Társasága közösen megbeszélést szervez a japán nyelvi érettségi vizsgával kapcsolatban. Elsőként a vizsgával kapcsolatos tájékoztatót lehet meghallgatni, majd pedig lehetőség van arra is, hogy a résztvevők feltehessék az esetlegesen felmerülő kérdéseiket. Szívesen látunk mindenkit, akik akár magánúton, akár iskolai kereteken belül diákokat készítenek fel az érettségire, de azokat is, akik csak szeretnének többet megtudni a vizsgáról.

• JFBP

Az alábbi linkekről letölthető két lista  a Dekiru 1-2 használata során alkalmazható egyéb források (hallás- és szövegértési tananyagok) összefoglaló jegyzékei, melyek nem csupán a nyelvtanra, hanem az egyes leckék can-do kompetenciáira is egyaránt fókuszálnak. A jegyzékben feltüntetett anyagok megtalálhatók a Japán Alapítvány Budapesti Iroda tanári könyvállományában, így nyelvoktatók számára ingyenesen kölcsönözhetők.