Nyelvoktatás -Tanároknak

 • JFBP

  Milyen foglalkozásokat végeznek a diákok az Ön nyelvóráin? Hogyan segítheti a nyelvtanár a diákok tanulását?
  Ezen a beszámolón vendégünk egy olyan nyelvoktató lesz, aki sajátos módon állítja össze az órai foglalkozásokat a nyelvtanulók készségeinek fejlesztése érdekében. Előadónk bemutatja, milyen célokat tűz ki óráin és hogyan próbálja azokat megvalósítani.
   

 • JFBP

  Érdekel a japán nyelv? Szeretnél könnyedén japánul tanulni, vagy lemérni japán tudásod? A „Challenge with Erin – Japanese Language Test” egy olyan applikáció, mellyel kártyajátékokon és kvízeken keresztül sajátíthatjátok el az alapfokú japán szavakat, kifejezéseket, illetve azt is lemérhetitek, mennyit sikerült megjegyeznetek belőlük.

 • JFBP

  Az alábbi linkekről letölthető két lista  a Dekiru 1-2 használata során alkalmazható egyéb források (hallás- és szövegértési tananyagok) összefoglaló jegyzékei, melyek nem csupán a nyelvtanra, hanem az egyes leckék can-do kompetenciáira is egyaránt fókuszálnak. A jegyzékben feltüntetett anyagok megtalálhatók a Japán Alapítvány Budapesti Iroda tanári könyvállományában, így nyelvoktatók számára ingyenesen kölcsönözhetők.

 • JFBP

  Jelen jegyzék azon tankönyveket és nyelvoktatási anyagokat tartalmazza, mely a Japán Alapítvány Budapesti Iroda tanári szobájában találhatók. (A könyvek nem a könyvtár részét képezik.)